Ziyade Et’ten Görkemli Açılış
Deneyimli ve başarılı Tuzu Biberi ortakları ile yılların tecrübeli ustası Abdullah Usta’nın bir araya gelerek kurduğu et restoranı Ziyade Et, 29 Şubat Cumartesi günü Bayraklı’da muhteşem bir törenle açılışını yaptı.
Açılış kurdelesini Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Nehir Sipahi Kayadelen, Ayhan Güner, Yalın Özcan, Sefa Demircan ve Abdullah Usta birlikte kestiler.
Lezzetli bir menü, keyifli bir mekân, kaliteli bir ambiyans, iyi bir servis ve insanların kolay ulaşabileceği bir fiyat politikası hedefleri ile yola çıkan Ziyade Et, müşterilerine birçok şeyi bir arada sunuyor. Misafirinizi ağırlayabileceğiniz ya da evde yemek yapmak istemediğinizde gidebileceğiniz, fiyatıyla bütçenize uygun ve Abdullah Usta’nın elinden çıkan enfes et seçeneklerinin sunulduğu bir mekân burası. Restoranda yemek saati 11:30 gibi başlayıp 00.00’a kadar sürüyor.
Zengin et menüsünde bulunan kaburga çöp şiş, kuzu tandır, dana pöç, dana yanak, dana kaburga tandır gibi spesiyalleri Ziyade Et farkıyla mutlaka denemelisiniz. Ayrıca, ızgara köfte, kaşarlı mantarlı köfte, patlıcanlı köfte gibi leziz köfte çeşitleri de denemeden geçilmeyecek enfes tatlar arasında yer alıyor.
İnstagram: @ziyade_et
Facebook: @ziyadeetizmir
Adres: Mansuroğlu Mah. İslam Kerimov Cad. Kahyaoğlu Plaza No:8 Bayraklı – İzmir
Telefon: 0232 435 60 70