Mekan

TAM BİR ALAÇATI RÜYASI: “MORAH”

Alaçatı’da geçen sene açılan, yemekleri, dekoru, sunumları kendine özgü ruhu ve karakteriyle dikkat çeken MORAH, ünlü şef ERBERK AVŞAR’ın danışmanlığında hazırlanan, yaz konseptli menüsünü keşfe davet ediyor!

Çeşme Alaçatı Rüyası: MORAH, şef ERBERK AVŞAR, Megaplus dergisi 34. Sayı

Çeşme Alaçatı’da geçen sezon açılan “MORAH”, Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden ERBERK AVŞAR’ın danışmanlığında hazırlanan, taze ve yerel lezzetler başta olmak üzere dünya mutfağı odaklı menüsü, fark yaratan dekoru ve özgün konsepti ile dikkat çeken mekan ünlüler ile yaza merhaba dedi.

Çeşme Alaçatı Rüyası: MORAH, şef ERBERK AVŞAR, Megaplus dergisi 34. Sayı

ALAÇATI’nın İştah Kabartan Adresi “MORAH” ile Çeşme’ye Farklı Lezzetler Geldi!

Dünya mutfağının çarpıcı tatlarını, özgün yorumlarla sunan MORAH menüsünde, her damak tadına uygun, başlangıçlar, çorbalar, salatalar, soslar ve dipler, ana yemekler, tatlılar ile oldukça zengin alternatifler yer alıyor.

Başlangıçlardan Tüpte Bourbonşu Et Ezme, ana yemeklerden Sous Vide Kuzu Kaburga her biri özel reçetelerle hazırlanan, oldukça karakteristik tatlar yer alıyor. Morah Sarması ise her lezzetin tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerin favorisi…

Çeşme Alaçatı Rüyası: MORAH, şef ERBERK AVŞAR, Megaplus dergisi 34. Sayı

Çarpıcı Mimarisi, Özgün Dekorasyonu ile Daha İlk Adımda Farkını Belli Ediyor!

Alaçatının en temel öğeleri olan ahşap, taş,  gibi detayların yoğun kullanımı MORAH’ın dekorasyonunda öne çıkarken, mekana dinamizm ve güçlü bir hava katan metal dokunuşlar da, bar detayları, aydınlatmalar, dolaplar gibi materyallerde kendini gösteriyor. Mekana özel çizimler ise Naif Tasarım tarafından tasarlandı. 

Çeşme Alaçatı Rüyası: MORAH, şef ERBERK AVŞAR, Megaplus dergisi 34. Sayı

LOVE FOOD LOVE LIFE LOVE MORAH mottosu ile 2019 yazını karşılayacak MORAH şimdiden yazın gözde mekanları arasında yerini almış durumda gözüküyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu