Yeme & İçme

6 Soruda Panino Pizza

Hiçbir katkı maddesi kullanmaksızın, günlük olarak sütle yoğrulan taze hamurla hazırlanan, özel soslar eşliğinde her katı ayrı bir tatla harmanlandırılan pizza çeşitleriyle müşterileri ve şubeleri ile kurduğu ailesini her geçen gün genişleten Panino Pizza, 6 sorumuzu yanıtladı…

  • Panino Pizza’nın hikâyesi nasıl başladı?

Hikâyemiz gıda sektöründeki 20 yıllık deneyimimizle ve 2009 yılında kurmuş olduğumuz markamızla sektörde farklı olanı yapmakla başladı. Katkı maddesi kullanmadan hamuru günlük ve süt ile yoğuruyor olmamız hikâyemizin en temel noktası. Sağlıklı, lezzetli ve kaliteli ürün sununca başarı hikâyesi de kendiliğinden gelişti.                    

  • An itibariyle kaç şubeniz bulunuyor?

Franchise sistemimizle 33 şubemizle büyümeye devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde sadece Ege Bölgesi’nde değil Türkiye’nin tamamında yer almayı planlıyoruz.        

  • Panino’yu diğer pizzalardan ayıran en önemli lezzet sırrı nedir?

En önemli ayırt edici özelliğimiz hamuru sütle yoğuruyor olup hiçbir katkı maddesi kullanmadan günlük hamur elde etmemiz. Aynı şekilde pizza sosunun da katkısız ve taze domatesten yapılıyor olması bizi diğer pizzalardan ayıran bir başka özelliğimiz diyebilirim.             

  • Menünüzde önereceğiniz Panino’ya özel spesiyalleriniz var mı?

Gelen taleplere ve bölgedeki ihtiyaca göre sürekli kampanyalar düzenliyoruz. Toplamda 23 pizza çeşidi ve 12 menü seçeneğimiz bulunuyor. Özellikle kavurmalı, kokoreçli, ıspanaklı ve pastırmalı pizza çeşitlerimizle toplumumuzun damak zevkine ve kültürümüze uygun pizzalarımız Türk mutfağının zenginliğini yansıtıyor. Menümüze yeni ürünler ekleyebilmek adına çalışmalarımız devam ediyor.

  • Sizce insanlar neden Panino Pizza’yı tercih ediyorlar?

Ürün yelpazemizi geniş tutuyoruz. Çünkü her kesimden insana pizzalarımızda sunduğumuz doğallığı ve kaliteyi diğer alanlarda da nasıl başarıyla sürdürdüğümüzü göstermek istiyoruz. Her şubede aynı lezzeti korumaya çalıyoruz bu yüzden merkez olarak malzeme tedarikini biz yapıyoruz. Pizzalarımız günlük, sütle, taze olarak nasıl sunuyorsak salata çeşitlerimizde de günlük alınan taze ürünlerle yapılıyor. Aynı şekilde hamburger ve tatlı ürünlerimizde kaliteli ve doğru ürünler seçerek yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Olmayanı yapıp katkısız ve kaliteli ürün çıkardığımız için insanlar bizi tercih ediyor.           

  • Gelecek dönem hedefleriniz neler?

Öncelikli planımız Ege Bölgesi’nde yeterli büyüklüğe ulaşmaktı, bu gerçekleşti. Ve tabi ki Türkiye’nin tamamında yer almak ama hayallerimizi yurtiçi ile sınırlamıyoruz, lezzetimiz tüm dünyaya yayılsın istiyoruz. Pizzalarımızla Türk mutfağının zenginliğini yansıtıyoruz. Bu sebeplerle dünya markası olma hedefiyle ilerliyoruz.                                                 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu